دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

لغو سفر گوایدو به غرب ونزوئلا برای شرکت در یک تظاهرات ضددولتی

رهبر مخالفان ونزوئلا برنامه سفر خود به چهارمین شهر بزرگ این کشور را لغو کرده و مدعی شده است که دولت جلوی خروج وی از پایتخت را گرفته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 29
کد خبر: ۹۷۱۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، «خوان گوایدو» رهبرمخالفان ونزوئلا روز یک شنبه سفر خود به چهارمین شهر بزرگ این کشور برای برگزاری یک تظاهرات ضددولتی را لغو کرد.

به گزارش رویترز، گوایدو مدعی شده است که دولت «نیکلاس مادورو» جلوی سفر وی به این شهر را گرفته است.

این درحالیست که گوایدو طی هفته‌های گذشته بارها کاراکاس پایتخت ونزوئلا را ترک کرده است و به منظور فشار وارد آوردن به مادورو برای برکناری از ریاست جمهوری به شهرهای مختلف سفر کرده است.

به دنبال مراسم سوگند مادورو برای شروع دومین دوره ریاست جمهوری خود در ماه ژانویه، خوان گوایدو با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای دیگر در آمریکای لاتین، خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا خواند. اقدامی که با مخالفت زیادی مواجه شده است.

رویترز می‌گوید، درحالیکه پیش از این تاخیرهایی در سفرهای گوایدو به شهرهای مختلف به خاطر بسته شدن مسیرهای سفر وی توسط هواداران مادور صورت گرفته است، اما لغو سفر روز یک شنبه کاملا غیرمنتظره و جدید بود.

این تظاهرات برای روز چهارشنبه اول ماه مه برنامه ریزی شده بود و به گفته گوایدو قرار بود بزرگترین تظاهرات تاریخ ونزوئلا و بخشی از آنچه که وی فاز نهایی تلاشها برای برکناری مادورو خوانده بود، باشد.

وی طی یک پیام صوتی گفته است که ممکن است برنامه را برای هفته آینده تغییر دهد اما از هوادارانش خواسته است که روز چهارشنبه در شهر«بارکیسیمیتو» تظاهرات کنند.

وی در این پیام صوتی همچنین مدعی شده که حکومت مسیر وی را برای ورود به این شهر بسته است اما به مردم این شهر گفته که بالاخره همدیگر را خواهیم دید.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار